RABOBANK EN VAN DER VEEN HELPEN JE BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning van het project Kop van Oost? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

De financieel adviseurs nieuwbouw Niels Ronk (06 25 37 98 86) van Rabobank en Mark Agterberg (0548 535 522) van Van der Veen zijn nauw betrokken bij het project Kop van Oost. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en helpen je met een financiële check.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige woning

Sinds 2024 wordt de hoogte van de maximale hypotheek mede bepaald door het energielabel van de woning. Een energiezuinige woning heeft lagere energiekosten en daarom is je leencapaciteit hoger. Alle woningen van het project Kop van Oost in Lochem hebben het voorlopig energielabel A+++. Wist je dat je door dit label €30.000 extra mag lenen voor de aankoop ten opzichte van een woning met het label E, F of G?

Starterscampagne Rabobank
Starters op de woningmarkt kennen uitdagingen bij het vinden van een eerste huis. Met de campagne ‘Een betere woontoekomst’, die op 8 april van start is gegaan, wil Rabobank laten zien dat er ook voor starters vaak meer mogelijk is dan gedacht. Ook via Van der Veen kan gebruik worden gemaakt van dit aanbod.

Wat nou als het wél kan?
Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank en Van der Veen nemen we in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. En omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee!

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt. Via videogesprek, telefonisch of op kantoor. Uiteraard kan dit ook bij Van der Veen of ga hiervoor naar je onafhankelijk adviseur.  Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Nu tijdelijk scherpere hypotheekrente
Met onze tijdelijk scherpere hypotheekrente heb je mogelijk nét wat meer ruimte voor het kopen van een huis. Dit tarief geldt voor een annuïtaire- of lineaire lening met basisvoorwaarden voor een rentevast periode van 10 jaar in de tariefklasse NHG. Bekijk het aanbod of bespreek jouw mogelijkheden tijdens een gratis oriënterend hypotheekgesprek.

Bekijk onze actuele hypotheekrente
*Dit rentetarief geldt voor nieuwe hypotheekoffertes en renteverlengingen. Deze rente kan dagelijks wijzigen.

Nieuwbouw?
Heb je als eerste woning een nieuwbouwhuis op het oog? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning.