Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Binnen jouw account onder 'Mijn Chat' kun je jouw vraag indienen. Wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden. 

Algemeen

Iedereen die zich aangemeld heeft op de projectsite is altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.

Je kunt je hier aanmelden

Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven. Middels aanmelden blijf je op de hoogte van alle informatie omtrent dit project. Als het moment ‘start verkoop’ daar is, kun je je inschrijven voor een bouwnummer. Je wordt via de site op de hoogte gehouden wanneer een ‘start verkoop’ gaat plaatsvinden.

Inschrijven per huishouden. Het is niet wenselijk dat meerdere leden uit het huishouden zich inschrijven voor een bouwnummer. Inschrijven kan vanaf ‘start verkoop’. Je wordt via de site op de hoogte gehouden wanneer een ‘start verkoop’ gaat plaatsvinden.

Project

Fase 1 is inmiddels uitverkocht en op dit moment zijn we druk doende om de verkoop voor fase 3.1 voor te bereiden.
Indien je interesse hebt in een woning van fase 3.1, schrijf je dan in!

Overige informatie over de planning kun je vinden onder Verkoopinformatie-planning en fasering.

Bij de start verkoop. Wanneer je je hebt aangemeld zul je hiervan per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Optioneel zijn er diverse aanpassingen mogelijk, deze opties worden bij start verkoop aangeboden.

Een keuken en sanitair en tegels voor de badkamer en toilet zijn inbegrepen bij de aankoop van de woning.

Er is geen verkoopbrochure. Alle informatie over het project wordt via deze website getoond.

Als alle opschortende voorwaarden, voor de betreffende fase, zijn vervallen. Waaronder de voorwaarden dat 70% van de woningen verkocht zijn en de definitieve omgevingsvergunning is verleend.  De kopers uit de betreffende fase worden, middels de Hoera biref, geïnformeerd wanneer er wordt gestart met de bouw.

Voor fase 3.1 is dit ongeveer een jaar. Voor de overige fases is dit nog niet inzichtelijk. Je wordt als koper(s) tijdens het traject op de hoogte gehouden van de vorderingen tijdens de bouw.

Bij start verkoop wordt de technische omschrijving van de woningen beschikbaar gesteld.

De gemeente wordt eigenaar van het openbaar groen.

Ja, van deze parkeerplekken mag iedereen gebruik maken.

Privacy

Nijhuis neemt de privacy van haar contacten zeer serieus en spant zich in om persooninformatie goed te beveiligen en enkel beschikbaar te stellen daar waar nodig.

Alle betrokken partijen tijdens de ontwikkeling, verkoop, bouw en oplevering van de woningen zijn gebonden aan AVG-wetgeving en handelen volgens een verwerkersovereenkomst. Dat houdt in dat zij bij wet verplicht zijn deugde te handelen omtrent (gevoelige) persoonsinformatie en deze enkel tot zich mogen nemen voor het doel waarvoor deze verstrekt zijn en niet langer dan nodig.

Verstrekte persoonsinformatie wordt gebruikt om op een gepersonaliseerde manier met geïnteresseerde te communiceren over nieuwbouwprojecten en aangelegenheden van Nijhuis onder andere binnen het accout dat beschikbaar wordt gesteld op deze website, een nieuwsbrief of andere contactmomenten.

Persoonsgegevens zullen nooit met derde worden gedeeld, indien dit niet noodzakelijk is of buiten de dienstverlening van Nijhuis valt.

Binnen het account dat wordt geboden op de website kan er zelf regie worden gevoerd over eigen persoonsinformatie en financiële gegevens onder het item 'Mijn inschrijving'.

Standaard worden financiële gegevens die zijn verstrekt ten behoeve van de koop van de woning bewaard totdat alle woningen zijn opgeleverd. Hierna zullen de gegevens van alle geïnteresseerden worden verwijderd.

Contactgegevens worden bewaard totdat geïnteresseerde zich afmeld als geïnteresseerde in een Nijhuis-woning. Dit kan op de volgende manieren:

  • Binnen het account wordt onder 'Mijn inschrijving' afgemeld
  • Er wordt gebruik gemaakt van de 'uitschrijven' link die onderaan iedere nieuwsbrief wordt meegestuurd
  • Er wordt per telefoon of e-mail contact opgenomen met de betrokken makelaar of verkoopmederwerken en aangeven niet langer geïnteresseerd te zijn in een nieuwbouwwoning van Nijhuis

Contactgegevens van kopers worden vanwege administratieve reden langer bewaard. Het is niet mogelijk om deze gegevens 'terug te trekken'. Wel kan er binnen het account of via de nieuwsbrief worden aangegeven geen nieuwsbrieven te willen ontvangen.

Als er geen interesse meer is in het project kan er worden uitgeschreven aan de hand van de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief of binnen het persoonsgebonden account op de website. Uitschrijven binnen het account gaat via het menu-item 'Mijn inschrijving'.