Groene Hoven woning

Dit is nog eens speciaal! De 6 woningen in de Groene Hoven sluiten optimaal aan bij de omliggende ruimte. Direct bij je voordeur is een speciale verandazone gecreëerd waardoor je je woonruimte als het ware naar buiten uitbreidt. Zo sta je extra in contact met alles om je heen en maak je sneller even een praatje met je buren, gezellig toch!

Natuurlijk & vriendelijk
Jouw woning geeft je direct een welkom gevoel, door de natuurlijke houten geveldelen en de baksteen in warme aardetinten. Het contrast met de witte daklijst en antracietkleurige dakpan heeft een frisse uitwerking. Doordat het dak iets oversteekt ontstaat voor het huis een plek waar je op speciale buitenzitelementen lekker kunt genieten van het zonnetje, met uitzicht op de grote groenzone voor je deur.

Precies wat jij wilt!
En natuurlijk kun je je ook terugtrekken in de privacy van je eigen tuin. Vanuit je woonkamer loop je direct naar buiten en de keuken ligt aan de straatzijde. Boven zijn maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op zolder is een warmtepomp aangebracht. Ook heb je hier nog extra ruimte die je naar wens kunt invullen bijvoorbeeld als werkplek.