Aanbod fase 1

Welke woning kies jij?


Heb jij stiekem al een woning op het oog? Bekijk hieronder de verschillende woningtypes met alle plattegronden en specificaties en lees alles over jouw favoriete bouwnummer(s).

Stedelijk, stoer of groen?
Ga je voor stoer en industrieel, dan is een kadewoning aan het kanaal echt iets voor jouw. Deze woningen ogen robuust en de kavels zijn recht en strak. De woningen aan de Groene Hoven liggen in een parkachtige opzet tussen de Berkel en het Twentekanaal, met een gezellige verandazone die uitkijkt op groen aangelegde stroken tussen de woningen. De comfortabele rijwoningen aan het stadsplein hebben juist weer een stedelijke uitstraling, mede door het kleur- en materiaalgebruik.

Al jouw wensen vervuld
Alle woningtypes, zowel aan de kade als aan de Groene Hoven en het stadsplein zijn even comfortabel. Ze hebben stuk voor stuk een heerlijk ruime tuin die voorzien is van een eigen berging waar je je fietsen en tuingereedschap kwijt kunt. Parkeren is geen enkel probleem, aangezien hier voldoende ruimte voor is gereserveerd. En het mooie is ook nog dat jouw woning straks wordt opgeleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Als dat niet prettig wonen wordt!

Woningtypen