Kadewoning

Wonen aan het water, wie wil dat nu niet? Vanuit de stoere kadewoningen zie je de schepen in het Twentekanaal letterlijk voorbij varen, als dat niet rustgevend is! Daarbij woon je hier ook nog eens lekker ruim, een beetje het idee van een industrieel pakhuis. Het grote voordeel is overigens dat je op de tweede verdieping lekker veel lichtinval hebt en extra ruimte dankzij het platte dak.

Krachtig aan de kade
Wat direct opvalt aan deze wand van stoere kadewoningen zijn de grote raampartijen met hun stijlvol verdeelde kozijnen. Deze ‘open blik’ richting het water is bij de twee bouwnummers 14 en 15 extra uitgewerkt doordat deze naar voren springen. Ook contrasteren deze beide woningen wat betreft de kleur van de baksteen met de overige woningen in de rij. Een sterk staaltje architectuur!

Riant de ruimte
Op alle verdiepingen biedt deze woning je riant de ruimte, met een royale tuingerichte living en keuken en drie slaapkamers met genoeg plek voor al je kasten. Het mooie aan deze woning is dat je een extra slaapkamer plus werk/speelkamer hebt op de tweede verdieping. De warmtepomp is keurig ondergebracht in een separate techniekruimte. Wil je extra genieten van het panoramische uitzicht of ga je voor een extra woonlaag? Bekijk dan ook de overige kadewoningen.